Treceți la conținut
Cloud Storage: How to Keep Your Memories Safe

Stocare în cloud: Cum să vă păstrați amintirile în siguranță

Sărbătorile sunt timpul pentru distracție, călătorii și experiențe noi. Și, desigur, este cel mai bun moment pentru a aduna amintiri. Dar apoi apare întrebarea presantă despre stocarea acestor amintiri.

Din fericire, industria tehnologică are un remediu pentru aceste preocupări. Se numește stocare în cloud!

Stocarea în cloud vă permite să stocați date pe internet. Acesta salvează în siguranță și în siguranță fișierele și documentele importante într-o bază de date de la distanță, astfel încât să nu fie nevoie să le păstrați pe hard diskul dispozitivului. Sau pentru a avea probleme la configurarea propriei infrastructuri de stocare a datelor.

Una dintre cele mai tentante oferte ale pieței este soluția de stocare în cloud MobiSystems. Puteți obține MobiDrive 1 TB sau MobiDrive 2 TB la pachet cu versiunea completă a pachetului Office.

Să subliniem de ce alegerea acestei opțiuni este o idee inteligentă!

Avantajele stocării în cloud

Există multe motive pentru a alege stocarea în cloud decât stocarea datelor pe un hard disk. Avantajele includ:

  1. Nu trebuie să dețineți un dispozitiv de stocare fizic . Gata cu hard disk-uri externe! Și nu riscați să pierdeți conținut de neînlocuit dacă vă deteriorați unitatea flash, de exemplu.
  2. Partajarea conținutului este ușor. Puteți partaja fișiere cu mai multe persoane în același timp.
  3. Copierea de rezervă a datelor este întotdeauna o idee bună. Utilizați cloud-ul pentru a vă păstra fișierele.
  4. Actualizați și sincronizați datele de la distanță ! Puteți stoca toate tipurile de informații în cloud. În timp ce sunteți încă în vacanță, vă încărcați amintirile prețioase (da, toate imaginile și videoclipurile).
  5. Lucrul de la distanță și colaborarea în echipă sunt făcute fără probleme. Stocarea în cloud permite tuturor membrilor echipei să acceseze fișierele de oriunde, fără prea mult efort.
  6. Economiile de costuri sunt un alt mare avantaj. Este mai accesibil să plătiți o taxă de abonament pentru spațiul în cloud decât să vă mențineți propriul spațiu de stocare pe hard disk.
  7. Securitate și protecție la nivel superior. Furnizorii de stocare iau în serios măsurile de protecție a datelor și își mențin tehnologia de securitate la zi.
  8. Puteți păstra spațiul de stocare pentru toată viața . Doar rămâneți abonat!

Păstrați-vă fișierele în siguranță cu MobiDrive

Cu soluții precum MobiDrive, utilizatorii pot obține acestea și chiar câteva beneficii suplimentare pentru a-și spori productivitatea.

MobiDrive este stocare sigură pe mai multe platforme , disponibilă pentru Web, Windows, Android și iOS . Se asigură că conținutul dvs. este disponibil instantaneu pe toate dispozitivele pe măsură ce sincronizați fișierele pe platforme. În plus, nu există o limitare a dimensiunii fișierului. Puteți descărca orice fișier și folder în câteva secunde.

Cumpărarea unui spațiu de stocare MobiDrive de 1 sau 2 TB vine cu versiunea completă a pachetului OfficeSuite de productivitate all-in-one pentru Android, iOS și Windows, inclusiv documente, foi de calcul, diapozitive, PDF și e-mail. Este foarte atrăgător să cumperi un singur lucru și să primești un produs suplimentar ca bonus!

MobiDrive se mândrește să ofere conversie într-un număr impresionant de peste 1200 de formate . Aceasta înseamnă că puteți transforma un PDF într-un document sau un videoclip într-un fișier audio. Partajarea fișierelor și folderelor este posibilă ca link-uri de descărcare sau atașamente. De asemenea, le puteți păstra „offline” pentru a le utiliza fără internet.

Interfața intuitivă a MobiDrive îl face ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați. Integrarea fără probleme cu OfficeSuite și PDF Extra de la MobiSystems ajută la o experiență de lucru consistentă.

MobiDrive vă permite să faceți backup automat pentru imagini și videoclipuri de pe telefon în calitatea lor originală. Asta înseamnă că amintirile tale de vacanță sunt în siguranță, tot timpul, oriunde te duci! Soluția MobiSystems acceptă toate tipurile de fișiere principale și organizează automat conținutul în colecții în funcție de tipul de fișier (imagini, videoclipuri, muzică sau documente). Așadar, îți ordonezi conținutul fără niciun efort în numele tău!

A lucra de pe computer este, de asemenea, ușor de utilizat. Folderul PC MobiDrive se integrează cu Windows File Explorer pentru un transfer rapid și perfect de fișiere. Acest folder vă permite să sincronizați automat fișierele locale cu cloud. De asemenea, puteți utiliza widgetul MobiDrive convenabil pentru a vă gestiona fișierele recente.

Mai este un mare avantaj! Puteți urmări modificările aduse documentelor dvs. cu istoricul versiunilor. În plus, secțiunea specială Bin păstrează fișierele șterse și istoricul versiunilor acestora timp de până la 180 de zile . Toate acestea înseamnă că vă puteți opri din nou să vă faceți griji cu privire la pierderea accidentală a informațiilor!

 

Sezonul sărbătorilor este deja în plină desfășurare! Nu pleca nepregatit in vacanta! Vizitează secțiunea noastră de stocare în cloud și găsește cele mai bune oferte de spațiu de stocare pentru nevoile tale!

Vizitați Licencedeals sau contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar!

Articolul anterior Ar trebui să faceți upgrade la Office 2021?
Articolul următor Microsoft 365 Business Standard și Office 2019 Home & Business Comparație