Treceți la conținut
Unveiling the Future: The New Microsoft Office 2024

Dezvăluirea viitorului: Noul Microsoft Office 2024

Emomentul crește, pe măsură ce pasionații de tehnologie anticipează cu nerăbdare lansarea Microsoft Office 2024.

La începutul acestui an, furnizorul principal de software de productivitate a anunțat lansarea unui nou produs Office în Canalul de service pe termen lung (LTSC). Previzualizarea comercială a lansării LTSC 2024 a început la sfârșitul primăverii, iar disponibilitatea generală va urma mai târziu în cursul anului.

Împreună cu Office LTSC 2024, conceput pentru cazuri de utilizare specifice, Microsoft intenționează să lanseze o versiune Office 2024 pentru consumatorii finali în a doua jumătate a acestui an. .

Office LTSC 2024 și Office 2024 vor fi licențe „perpetue” bazate pe dispozitiv, vândute ca model tradițional de „achiziție unică” și acceptate timp de cinci ani în conformitate cu Politica privind ciclul de viață fix.

De îndată ce produsele sunt disponibile pentru vânzare generală, le veți găsi în Magazin LicenceDeals!

De ce să lansați un nou Microsoft Office 2024 local?

Știm cu toții că furnizorii de software împing în mod constant clienții spre modelul de abonament și mulți dintre ei au redus sau au întrerupt oferta de produse de licențiere perpetuă. Microsoft nu face excepție de la această politică și a subliniat Abonamente la Microsoft 365 de ani de zile.

Cu toate acestea, există cazuri în care modelul bazat pe cloud, mereu online, nu poate funcționa, iar Microsoft este foarte conștient de acest lucru. Așadar, canalul de service pe termen lung intră în uz în situații precum fabricarea de dispozitive neconectate la internet, aparate de testare medicală cu aplicații care trebuie să rămână blocate, dispozitive reglementate, laboratoare de calculatoare, submarine etc.

Ca țintă produs local, noua versiune Office 2024 nu va oferi serviciile suplimentare și capabilitățile bazate pe cloud ale planurilor Microsoft 365, inclusiv colaborarea în timp real, automatizarea bazată pe inteligență artificială sau cloud-ul. securitate susținută.

Dar ce va fi nou? Să analizăm la ce se pot aștepta clienții de la această viitoare lansare Office 2024.

Ce este nou în MS Office 2024 pentru clienți?

Microsoft Office 2024 promite să aducă o serie de noi funcții și îmbunătățiri pentru a eficientiza productivitatea și creativitatea utilizatorilor. De la performanță și accesibilitate îmbunătățite la securitate îmbunătățită, cea mai recentă versiune își propune să răspundă nevoilor în evoluție ale locurilor de muncă moderne.

Noile funcții pentru Office LTSC 2024 cunoscute până acum sunt: 

  • Outlook: Noi opțiuni de creare a întâlnirilor și îmbunătățiri ale căutării
  • Adăugați automat un link de întâlnire online la toate invitațiile; Alegeți furnizorul implicit de întâlniri online direct în setările Outlook;
  • Partajați linkuri directe către anumite foi ale unui registru de lucru Excel atașat, astfel încât participanții să poată accesa rapid datele relevante;
  • Căutați în mai multe conturi cu rezultate combinate din toate cutiile poștale configurate; Căutări recursive în foldere și subdosare; Interfață de căutare îmbunătățită;
  • Organizare e-mail mai inteligentă;
  • Gestionare integrată a sarcinilor;
  • Excel: analiza îmbunătățită a datelor, funcții noi și îmbunătățiri ale gradului de utilizare
  • Noi formule și diagrame: TEXTSPLIT (împarte textul în mai multe coloane/rânduri), TEXTBEFORE / TEXTAFTER ( preia textul înainte /după un delimitator specificat), VSTACK / HSTACK (combină intervale de date vertical sau orizontal); REGEXTEST, REGEXEXTRACT și REGEXREPLACE (testați, extrageți sau înlocuiți text folosind expresii regulate);
  • A fost adăugat un nou buton pentru a explora detaliile valorilor dintr-un tabel pivot;
  • Introducere în diagramele și tablourile dinamice;
  • Performanță, colaborare și accesibilitate îmbunătățite;
  • Interfață mai elegantă cu modul întunecat;
  • Șabloane noi și informații bazate pe inteligență artificială pentru identificarea tendințelor, decizii mai rapide și sugestii de formule;
  • PowerPoint: instrumente pentru a fi mai inovatoare și pentru a impresiona
  • Opțiuni de conținut dinamic;
  • Funcții și instrumente de animație îmbunătățite pentru a implica publicul;
  • Instrumente avansate de colaborare: 
  • Chat integrat;
  • Istoricul versiunilor îmbunătățit;
  • Funcții de securitate încorporate îmbunătățite: 
  • Protecție avansată a datelor;
  • Controalele privind confidențialitatea pentru a se asigura că informațiile rămân în siguranță și sunt conforme cu standardele din industrie;
  • Interfață personalizabilă: 
  • Teme, bare de instrumente și preferințe personalizabile pentru a funcționa.

Deși Office 2024 oferă multe îmbunătățiri semnificative față de versiunile anterioare Office, ca produs on-premises, nu va oferi caracteristicile avansate bazate pe cloud rezervate abonaților Microsoft 365.

Deci, ce va fi indisponibil pentru utilizatorii Office 2024 la nivel local? Fără un abonament MS 365, există:

  • Fără funcții de colaborare în timp real;
  • Fără automatizare bazată pe inteligență artificială în Word, Excel și PowerPoint;
  • Fără acces mobil pentru editarea documentelor Office din mers;
  • Fără funcții avansate, cum ar fi dictarea în Word, un editor în PowerPoint, tipuri de date în Excel, sugestii în Outlook, stocare online și implementare prin Intune;
  • Fără acces la asistentul Copilot AI;
  • Fără capabilități de securitate și conformitate susținute de cloud.
  • Fără actualizări și îmbunătățiri constante.

Și, în timp ce versiunile Office cu licență perpetuă pot interacționa cu servicii Microsoft suplimentare precum OneDrive, Office LTSC 2024 este oficial un „produs deconectat”. Funcționează numai offline pentru a se potrivi cu medii specializate, cum ar fi laboratoarele sau fabricile.

Unul dintre punctele esențiale ale Office 2024 este concentrarea pe îmbunătățirea accesibilității, a performanței și a securității, facilitând colaborarea și finalizarea proiectelor de lucru ale echipelor de oriunde, fără o cerință de conexiune la internet. Utilizatorii pot aștepta cu nerăbdare câteva instrumente bazate pe inteligență artificială pentru a ajuta la automatizarea sarcinilor și la simplificarea fluxurilor de lucru complexe.

Aplicații incluse în Microsoft Office 2024

Obiectivul general al Office 2024 este de a crește eficiența, productivitatea și munca în echipă atât pentru utilizatorii individuali, cât și pentru companii.

Suita de aplicații inclusă în Microsoft Office 2024 este de așteptat să rămână robustă, prezentând binecunoscutele Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access și OneNote. De asemenea, utilizatorii pot anticipa actualizări ale acestor aplicații de bază, inclusiv noi șabloane, funcții de design și optimizări ale performanței.

Noutatea este că Microsoft Publisher va fi întrerupt și nu va fi inclus în versiunea 2024, iar aplicația Teams este acum disponibilă doar ca produs de achiziție independent.

Ediții MS Office 2024 așteptate

Microsoft oferă de obicei diferite ediții ale suitei Office pentru a răspunde nevoilor diferite ale utilizatorilor.

Office LTSC 2024, destinat clienților comerciali și autorităților publice să îl utilizeze în circumstanțe excepționale, va fi disponibil în următoarele ediții: Office LTSC Professional Plus, Office LTSC Standard și Office LTSC Embedded. Microsoft a mai indicat că prețurile acestor pachete și ale aplicațiilor individuale vor crește cu până la 10% atunci când vor deveni disponibile în general.

Deși nu există încă informații oficiale, Office 2024 pentru consumatori va veni probabil în edițiile binecunoscute din versiunile anterioare, cum ar fi Home & Student, Acasă & amp; Business, Professional și Professional Plus, adaptate diferitelor segmente în funcție de cerințele și modelele de utilizare ale acestora.

Cerințe de sistem Office 2024

Pentru a asigura o experiență de utilizator fără probleme, Microsoft Office 2024 nu va amâna prea mult de la versiunile anterioare în ceea ce privește cerințele de sistem. Deși detaliile specifice nu au fost încă anunțate oficial, utilizatorii se pot aștepta că ar putea exista unele noi cerințe prealabile pentru configurațiile hardware și sistemele de operare compatibile pentru a le valorifica în mod eficient toate funcțiile.

Următoarea versiune de Office va fi disponibilă atât pentru computerele Windows, cât și pentru Mac. Office 2024 va fi acceptat pe dispozitivele Windows 10 și 11 (cu dispozitive bazate pe Arm care necesită numai Windows 11) și va fi oferit în versiuni pe 32 și 64 de biți. Alte cerințe de sistem Windows includ 4 GB de RAM și 4 GB de spațiu disponibil pe disc.

Versiunea pentru Mac necesită 4 GB de RAM, cel puțin 10 GB de spațiu disponibil pe disc și un procesor Intel sau Apple Silicon (M1, M2 etc.). Acesta va fi acceptat pe cele mai recente trei versiuni de macOS.

La ce să vă așteptați de la furnizorul Office 2024

Microsoft a redefinit modul în care lucrăm și creăm. Diversitatea aplicațiilor și instrumentelor Microsoft Office se adresează diferitelor fluxuri de lucru și sarcini, făcându-l o soluție universală pentru diverse game de utilizatori. De aceea, MS Office este software-ul de productivitate suprem pentru studenți, profesioniști, companii și organizații publice.

În ciuda concentrării sale pe modelul de abonament, Microsoft nu poate întoarce spatele cazurilor de utilizare specifice în care sunt necesare produse locale. Drept urmare, noul Office 2024 este la orizont. În plus, compania s-a angajat să mai lanseze cel puțin o versiune Office independentă în următorii ani.

Rămâneți pe Licencedeals.com pentru mai multe actualizări despre această versiune foarte așteptată! Promitem mai multe informații în următoarele câteva luni.

Articolul următor Comparație între diferite ediții Microsoft Office