Treceți la conținut
Microsoft 365 Family and MobiSystems OfficeSuite Family Comparison

Comparația familiei Microsoft 365 și MobiSystems OfficeSuite

Aplicațiile de productivitate de birou nu sunt doar pentru serviciu. Mai ales în aceste zile, când ai atât de multe proiecte secundare de finalizat. Suitele de birou sunt utile în fiecare gospodărie modernă, fie că trebuie să scrieți câteva recenzii, să gestionați o fișă de buget al familiei sau să vă ajutați copilul cu o prezentare la școală.

Dar cum alegi suita de birou potrivită pentru casa ta ? Trebuie să luați în considerare câți oameni vor folosi software-ul, aplicațiile necesare și dacă aveți PC-uri sau Mac-uri.

Dacă intenționați să partajați pachetul Office cu familia, vă recomandăm să obțineți o licență pentru mai mulți utilizatori și dispozitive. În primul rând, în acest fel, vă puteți accesa cu ușurință fișierele din mers. În al doilea rând, este o soluție mai accesibilă și mai ieftină. Cu un abonament de mai multe persoane , veți obține acces deplin la aplicații la un cost redus de proprietate.

Planurile anuale de abonament familial sunt cea mai bună afacere într-un astfel de caz. Aici, vom prezenta două produse de acest tip: planul OfficeSuite Family de la MobiSystems pentru 6 persoane și abonamentul Microsoft 365 Family pentru 6 utilizatori .

Prezentare generală a familiei Microsoft 365

Suita de productivitate bazată pe cloud a Microsoft poate fi o propunere de mare valoare. Abonamentul 365 Family este pentru până la 6 persoane (ar putea fi membri ai familiei, colegi de cameră sau prieteni). Prețul său în comparație cu planul lor personal îl face o investiție înțeleaptă din punct de vedere financiar chiar și pentru doar două persoane.

Planul de familie este pentru uz necomercial și este probabil cea mai completă opțiune pentru gospodării . Include aplicații Office premium și straturi avansate de securitate. Fiecare utilizator are propriul cont, spațiu de stocare personal OneDrive și Outlook și poate instala aplicații pe până la 5 dispozitive.

Comparația familiei Microsoft 365 și MobiSystems OfficeSuite

Principalele puncte ale abonamentului anual de familie Microsoft 365:

  • Include versiuni premium ale principalelor aplicații Microsoft Outlook, Word, Excel și PowerPoint – plus OneNote, OneDrive, Skype for Business și MS Teams Personal . Pentru desktop-uri, aceasta este încă cea mai bogată și completă suită de birou de pe piață. Puteți finaliza sarcini din mers cu aplicația mobilă.
  • Planul permite până la 6 persoane să folosească aplicațiile pe mai multe dispozitive ( 5 dispozitive conectate per utilizator la un moment dat ). Așadar, aveți toate dispozitivele dvs. de casă și personale acoperite (chiar și cu un post liber pentru a vă conecta unul nou).
  • Microsoft 365 Family rulează pe versiuni Windows la fel de vechi ca Windows 8.1 și cele mai recente trei versiuni de macOS, iOS și Android .
  • Fiecare utilizator primește 1 TB de spațiu de stocare în cloud gratuit în OneDrive (ceea ce înseamnă 6 TB pentru întregul plan ). Este mai mult decât suficient – ​​vă puteți stoca toate fișierele în cloud și aveți încă spațiu. Rețineți că fiecare cont de stocare este personal, așa că nu puteți vedea fișierele altor membri ai familiei (dacă nu sunt partajate).
  • Verificarea în doi pași în OneDrive Personal Vault, detectarea amenințărilor, recuperarea și criptarea mesajelor fac parte din protecția securității cibernetice MS 365.
  • Pe măsură ce obțineți versiunea premium de Outlook, veți avea 50 GB de spațiu de stocare pentru e-mail . Pentru corespondența personală, este mai mult decât veți avea nevoie.
  • Abonamentul include câteva aplicații utile și suplimente pentru uz casnic. Cu aplicația Family Safety , părinții pot gestiona timpul de pe ecran și de joc, să urmărească copiii, să monitorizeze comportamentul de conducere pentru șoferii neexperimentați etc. Asistentul de gramatică și ortografie din Word și Outlook numit Editor oferă un filtru de plagiat și sugestii de stil. Money , un program de completare Excel, urmărește și organizează finanțele familiei și datele bancare. Alte instrumente la îndemână sunt Designerul PowerPoint și Asistentul CV al Word, bazat pe LinkedIn Insights.
  • Șabloane gratuite, fotografii de stoc, pictograme și fonturi
  • 60 de minute gratuite de apeluri Skype către telefoane mobile și fixe pe lună. Serviciul este disponibil în aproximativ 60 de țări (apeluri mobile doar în unele), așa că mai bine verificați dacă locuiți într-una dintre ele.
  • Remedieri de erori, actualizări și funcții noi sunt disponibile imediat ce sunt lansate. Asta înseamnă că abonații vor avea întotdeauna cea mai recentă versiune.
  • Asistență telefonică și prin chat 24/7
  • Abonamentul anual vă scutește de bătăi de cap de a plăti în fiecare lună.
  • Este necesară o conexiune la internet pentru a utiliza majoritatea caracteristicilor și avantajelor planului.
  • Există o opțiune de încercare gratuită de 30 de zile dacă doriți să testați înainte de a efectua o plată.

Prezentare generală a familiei OfficeSuite

Suita de productivitate MobiSystems este o alternativă convenabilă la Microsoft Office pentru cei cu un buget mai restrâns. Abonamentul OfficeSuite Family este și pentru 6 persoane și pentru uz necomercial. Prețul său de reducere a costurilor și funcționalitățile de care aveți nevoie îl fac una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

Produsul OfficeSuite oferă o interfață familiară, cu funcții puternice, permițându-vă să lucrați fără o curbă abruptă de învățare și un antrenament extins. Fiecare utilizator primește un cont, spațiu de stocare MobiDrive, până la 10 conturi de e-mail și calendar și poate instala aplicații pe 1 PC și 2 telefoane mobile.

Comparația familiei Microsoft 365 și MobiSystems OfficeSuite

Detalii despre planul anual de familie OfficeSuite:

  • Include versiunea completă a aplicațiilor de bază ale MobiSystems – Documente, Foi, Diapozitive, PDF – plus Mail și Calendar (ultima doar pentru PC). Utilizatorii primesc ceva care lipsește din lista extinsă de aplicații MS 365: o aplicație PDF. Aplicațiile mobile iOS și Android OfficeSuite sunt foarte funcționale și ușor de utilizat.
  • Abonamentul este pentru până la 6 utilizatori . Fiecare membru poate folosi aplicațiile pe 1 PC și 2 dispozitive mobile simultan. Numărul de dispozitive per utilizator ar trebui să fie suficient pentru majoritatea gospodăriilor.
  • Familia OfficeSuite este compatibilă cu sistemele de operare care datează de la Windows 7, Android 4.4 și iOS 13.0 sau o versiune ulterioară.
  • Fiecare utilizator primește 50 GB de spațiu de stocare gratuit în MobiDrive ( 300 GB de stocare în cloud în total). Unitatea MobiSystems oferă funcții utile, cum ar fi conversia fișierelor și o secțiune specială Bin , care păstrează elementele eliminate timp de până la 180 de zile.
  • Parola puternică și actualizată pentru documente și protecție de securitate pentru stocarea în cloud
  • Complet compatibil cu Microsoft Office și LibreOffice. OfficeSuite acceptă toate formatele de fișiere populare : DOC, DOCX, ODT, ODS, ODP, RTF, CSV, ZIP, DOT, DOTX, OTT etc.
  • Puteți adăuga până la 10 conturi pentru fiecare utilizator în aplicația Mail & Calendar . Pentru o gestionare mai bună a timpului, îmbinați toate programele pe conturile de e-mail într-un singur calendar. Rețineți că serviciul de corespondență nu face parte din planul de familie.
  • Aplicația PDF acoperă majoritatea nevoilor personale ale utilizatorilor. Aceasta înseamnă că puteți completa formulare, semna documente, introduce comentarii și exporta fișiere PDF în formatele Word, Excel și ePub. O mare varietate de moduri de citire vă stă la dispoziție, de asemenea.
  • Abonații primesc remedieri de erori, actualizări și funcții noi , astfel încât aplicațiile tale vor fi actualizate fără ca tu să te ocupi de asta.
  • MobiSystems oferă clienților și asistență tehnică utilă, prietenoasă și eficientă. Potrivit recenziilor utilizatorilor, serviciul de asistență este unul dintre cele mai bune din domeniul lor.
  • Nu există opțiune de abonament lunar, dar planul anual este mai puțin costisitor pe termen lung. Costul accesibil al OfficeSuite îl deosebește ca o alternativă convingătoare .
  • Planul de abonament necesită o conexiune la internet .
  • Există o opțiune de încercare gratuită de 7 zile .

Concluzie

Familia Microsoft 365:

Pro Contra
✔️O varietate mai mare de aplicații și funcții
✔️5 dispozitive per utilizator
✔️Conectivitate și colaborare mai bune
✔️Compatibil cu Mac
✔️Mai mult spațiu de stocare în cloud gratuit
✔️Probă gratuită mai lungă

❌Mai scump

❌O mulțime de funcții de care majoritatea utilizatorilor nu au nevoie și nu le folosesc

❌Nu este acceptat pe sistemul de operare mai vechi decât Windows 8.1


Familia OfficeSuite:

Pro Contra

✔️ Preț accesibil
✔️Tot ce ai nevoie de funcționalitate - plătești pentru ceea ce ai nevoie
✔️Aplicația PDF inclusă
✔️Ușor de utilizat și ușor de navigat
✔️Suport util

❌ Mai puțin colaborativ

❌Mai puține aplicații și funcții

❌Nu este compatibil cu Mac

 

Cel mai semnificativ avantaj al abonamentelor este că nu vă veți mai face niciodată griji cu privire la upgrade-uri . Utilizatorii vor avea întotdeauna cel mai recent software gratuit.

Dar ce abonament să alegi pentru casa ta depinde de mulți factori. Dacă aveți Mac-uri sau trebuie să acoperiți mai multe dispozitive per utilizator, alegerea dvs. este Microsoft 365. Și, dacă sistemul de operare al dispozitivului dvs. este mai vechi decât Windows 8.1 , singura opțiune este OfficeSuite.

Vă recomandăm să luați în considerare cu atenție tipurile de aplicații pe care le utilizați frecvent. Bugetul dvs. este, de asemenea, un factor la care ar trebui să vă gândiți atunci când alegeți ce produs să cumpărați.

Dacă utilizați doar aplicațiile de birou esențiale și e-mailul , ar putea fi mai bine să optați pentru OfficeSuite. Nu are rost să plătești pentru funcții pe care oricum nu le vei folosi (majoritatea oamenilor folosesc aproximativ 20% din funcționalitatea MS 365). Același lucru este valabil dacă apreciați să aveți o aplicație PDF sau 10 conturi de e-mail la dispoziție: face parte din planul OfficeSuite Family.

Dimpotrivă, dacă aveți nevoie de tot felul de instrumente de lux și îmbunătățiri ale aplicațiilor, alegeți Microsoft 365. Domeniul său de funcționare și servicii este impresionant. Și dacă preferați mai mult spațiu de stocare în cloud, minute gratuite Skype și o colaborare mai bună , le veți găsi în Microsoft 365 Family.

Indiferent de planul de abonament pe care îl alegeți, LicenceDeals vă acoperă! Chiar dacă aceste planuri nu sunt potrivite pentru dvs., consultați categoria noastră de aplicații Office . Fără îndoială veți găsi produsul care vă va duce productivitatea la următorul nivel!

Articolul anterior Cum poate Microsoft Open License Program să vă ajute afacerea?
Articolul următor Ar trebui să faceți upgrade la Office 2021?